Celebrities Gossip Health & Beauty

Pak regres në kohë nuk bën dëm, stili i personazheve të famshëm të Hollywood-it dikur dhe sot!

Jo të gjithë janë të gatshëm të bëjnë ndryshime të papritura në pamjen e tyre, si ndryshimi i ngjyrës së flokëve nga bionde në të zezë, prerje flokësh jashtëzakonisht të shkurtër ose ndryshimi i stilit të tyre në veshje. Por për të famshmit, është një gjë mjaft e zakonshme. Për më tepër, ndryshime të tilla nuk shoqërohen gjithmonë me një rol të ri në një film ose video muzikore.

Ndonjëherë ndryshimet në pamje ndodhin në fillim të një faze të re të karrierës, ose në momentet kur thjesht dëshirohet një freskim i pamjes. “Bright Side”, vendosi të kujtojë disa të famshëm, pamja e të cilëve ka ndryshuar shumë herë gjatë karrierës së tyre.

Disa prej tyre mbetën “fanatik” të pamjes së tyre ndërsa të tjerë u transformuan në njerëz krejtësisht të ndryshëm.

Natalia Oreiro

Charlize Theron

Kristen Wiig

 

Cher

Anne Hathaway

Britney Spears

Renée Zellweger

Alicia Keys

Emilia Clarke

 

Demi Moore

Marion Cotillard

Scarlett Johansson

Katherine Heigl

Felicity Jones

Drew Barrymore

Carey Mulligan

Lady Gaga

Madonna

Nuk është aq e vështirë për gratë moderne të kujdesen për veten sepse raftet e dyqaneve janë të stërmbushur me produkte bukurie. Për më tepër, kozmetika dhe kirurgjia plastike jo vetëm ju ndihmon të dukeni më të rinj, por gjithashtu korrigjon çdo papërsosmëri në pamjen tuaj.

Sidoqoftë, yjet e epokës së artë të Hollywood-it nuk kishin qasje në gjithë këtë luks bukurie, kjo është arsyeja pse ato duhej të përdornin truke të ndryshme, nga ato normale në ato të çmendura për të qëndruar në krye.