Stina e verës erdhi/Doktoreshë Nelda Hysi ka disa këshilla për të gjithë grupmoshat!
Live From Tirana • 09:49 23/06/2022
E ftuar në emisionin “Live From Tirana” ka qenë doktoreshë Nelda Hysi. Ajo ka dhënë disa këshilla për të gjitha grupmoshat në lidhje me stinën e verës, si duhet të veprojmë dhe si duhet ta mbrojmë veten nga temperaturat e larta. Stenaldo Mëhilli Nelda Hysi Danko Dj
Anxhela Peristeri rrëfen për TAR gjithçka mbi këngën e saj më të re që titullohet “Adrenalina”!
Live From Tirana 11:27 25/06/2022
Trendet e reja të kirurgjisë plastike, Senera Hoxha tregon për TAR!
Live From Tirana 09:30 25/06/2022
Vajza e Gent Demaliaj zbulon gjithçka mbi koncertin në nder të babait të saj të ndjerë!
Live From Tirana 09:55 24/06/2022
Rëndësia e “Tirana European Youth Capital 2022”, Ira Topalli tregon për TAR…
Live From Tirana 09:53 24/06/2022
Ju njohim me 5 këngët e preferuara të Kamela Islamaj!
Live From Tirana 10:00 23/06/2022
Artistja më e re në treg Arsi Bako na njeh më shumë me këngën e saj “More than friends”!
Live From Tirana 09:53 23/06/2022
Stina e verës erdhi/Doktoreshë Nelda Hysi ka disa këshilla për të gjithë grupmoshat!
Live From Tirana 09:49 23/06/2022