Stivi Ushe flet për projektin e tij më të fundit “Çika” dhe jo vetëm, ekskluzivisht në “Lancio”!
Lancio • 19:47 08/09/2022
I ftuari i dytë për këtë sezon në “Lancio” ishte artisti Stivi Ushe, i cili na zbuloi më shumë për projektin e tij më të fundit “Çika” dhe jo vetëm. Ndërkohë, ai gjithashtu solli shumë histori gazmore në rubrikat më të reja të “Lancio”, pikërisht ‘top 3’ dhe ‘doli nga alkooli'. Stivi Ushe Albana Ruçi
‘Top 3’ pyetje të vështira dhe pikante për Buci!
Lancio 20:12 30/09/2022
I ftuar në “Lancio”, Buci këndon “Afër Malit” live në studion e TAR!
Lancio 20:11 30/09/2022
Këngët e tij janë virale, Buci në një nga intervistat e tij të para në mediat shqiptare!
Lancio 20:08 30/09/2022
Trekëndëshi i dashurisë Hailey-Justin-Selena!
Lancio 20:31 29/09/2022
Disa nga rastet kur të famshmit janë dënuar për krime të ndryshme!
Lancio 20:42 23/09/2022
Gjithçka çfarë nuk dinit për Jennifer Lopez!
Lancio 20:06 21/09/2022
Gjithçka që nuk dinit për jetën e Amy Winehouse dhe historinë e saj rrëqethëse të dashurisë…
Lancio 18:28 15/09/2022