Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Sulejman Mema: “Futbollistët tanë e kanë të vështirë të koordinojnë lëvizjet!”
PASÓ • 16:47 23/10/2021
“Paso” erdhi këtë episod me diskutime dhe shumë të ftuar ashtu si gjithmonë. Kryefjala këtë herë është Derby dhe nuk mund të mungonte një analizë e hollësishme që e sjell për dëgjuesit e radios i ftuari në një lidhje telefonike, Sulejman Mema. Sulejman Mema Denis Dyrnjaja Glenti Nallbani Dj Ankloe
Artan Shyti flet për vajzat në futboll!
PASÓ 20:19 27/11/2021
Çfarë po ndodh me nismën për trofeun special?! Cilët trajnerë shkëlqejnë më shumë?!
PASÓ 20:10 27/11/2021
Lorenc Jemini: “Italia është nëna e gjithçkaje…” Cila është ajo gjë që arbitrat angelzë e bëjnë shumë ndryshe?!
PASÓ 18:54 27/11/2021
Xavi te Barcelona, çfarë ndryshimesh priten?!
PASÓ 20:05 20/11/2021
Në një analizë të detajuar Jetmir Halilaj zbulon çfarë i mungon ekipit tonë kombëtar!
PASÓ 19:53 20/11/2021
Alket Gjebrea në një analizë të detajuar për Barcelonën!
PASÓ 19:30 20/11/2021
Lenida Halilaj: “Kombëtarja e Kosovës dhe e Shqipërisë nuk duhet të ndahen!”
PASÓ 19:08 20/11/2021