Celebrities Gossip Lifestyle

Supermodelet legjendare të cilat duken mahnitëse edhe sot e kësaj dite!

Disa të famshëm, pavarësisht nga mosha e tyre, duket se kanë zbuluar sekretin e rinisë së përjetshme. Thënia popullore: “Mosha është thjesht një numër”, me të vërtetë merr kuptim kur bëhet fjalë për këto supermodele të cilat edhe sot e kësaj dite tërheqin vëmendjen me sharmin dhe bukurinë e tyre. Ne po ju risjellim në kujtesë fotot e para disa viteve me fotot e shkrepura së fundmi të këtyre ikonave të modës të cilat thjesht bëhen më të bukura me kalimin e moshës.

1. Beverly Johnson

2. Kathy Ireland

3. Cheryl Tiegs

4. Lauren Hutton

5. Twiggy

6. Brooke Shields

7. Marisa Berenson

8. Isabella Rossellini

9. Paulina Porizkova

10. Maye Musk

11. Veronica Webb

12. Rebecca Romijn

13. Carla Bruni