Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
TAR Vintage ju mëson se si të përballeni me një police që po ju vendos gjobë…
Vintage • 12:27 08/08/2021
Një video plot humor vjen edhe këtë të dielë në Top Albania Radio Vintage, e cila është punuar me shumë kujdes nga artistët e dashur, Saimir Kodra dhe Genti Pjetri. Diçka që na ndodh shpesh është të përballemi me gjobat dhe policet femra, por disa dalin më mendjelehta nga ç'mund ta mendonit... Ndiqni videon e plotë për pak humor këtë të dielë! Genti Pjetri Saimir Kodra
Top Albania Radio dëgjohet deri në… Kush nuk do të miksojë si Dj-të e TAR?!
Vintage 18:52 17/10/2021
Çfarë ndodh në të vërtetë brenda ushtrisë së TAR?! Si funksionojnë gjërat?!
Vintage 16:19 10/10/2021
“Top Albania Radio” ka ushtri?! Zbuloni se çfarë ndodh aty!
Vintage 16:14 03/10/2021
Cili është sekreti i fshehur pas Radio-s së gjetur?! Zbulojeni në “Qypi”!
Vintage 14:38 26/09/2021
Ky episod kaq humoristik i TAR Vintage, i quajtur “Hajria”, është për të mos u humbur!
Vintage 09:32 19/09/2021
Prefekti i Tiranës, Qazimi, ju mëson se çfarë ndodh nëse nuk ndiqni “Top Albania Radio-n”!
Vintage 17:54 12/09/2021
Cila është kënga e Top Albania Radio-s?! Zbuloni më shumë duke parë videon e TAR Vintage!
Vintage 16:11 05/09/2021