Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
TAR Vintage këtë herë sjell episodin humoristik “Sali Protopapa” që nuk duhet humbur kurrsesi!
Vintage • 12:08 22/08/2021
Një episod plot humor dhe shumë argëtues vjen për të gjithë të apasionuarit e #radiomania kësaj here nga Bendi Mani dhe Boiken Lako. Bendi Mani Boiken Lako
Top Albania Radio dëgjohet deri në… Kush nuk do të miksojë si Dj-të e TAR?!
Vintage 18:52 17/10/2021
Çfarë ndodh në të vërtetë brenda ushtrisë së TAR?! Si funksionojnë gjërat?!
Vintage 16:19 10/10/2021
“Top Albania Radio” ka ushtri?! Zbuloni se çfarë ndodh aty!
Vintage 16:14 03/10/2021
Cili është sekreti i fshehur pas Radio-s së gjetur?! Zbulojeni në “Qypi”!
Vintage 14:38 26/09/2021
Ky episod kaq humoristik i TAR Vintage, i quajtur “Hajria”, është për të mos u humbur!
Vintage 09:32 19/09/2021
Prefekti i Tiranës, Qazimi, ju mëson se çfarë ndodh nëse nuk ndiqni “Top Albania Radio-n”!
Vintage 17:54 12/09/2021
Cila është kënga e Top Albania Radio-s?! Zbuloni më shumë duke parë videon e TAR Vintage!
Vintage 16:11 05/09/2021