Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
TAR Vintage plot humor ju zbulon një vend tjetër ku mund të kapin valët e Top Albania Radio-s!
Vintage • 16:47 28/11/2021
Çdo të dielë Top Albania Radio ju qëndron pranë me video të ndryshme plot humor në të cilat trajton tema interesante. Këtë herë në TAR Vintage dotë zbuloni se si mund të dëgjoni një radio pa antenë... Në cilin vend mund të funksionojë ajo?! Shijojeni këtë video të punuar me shumë kujdes nga Gerta Heta dhe Saimir Kodra!
Mjaft u lodhët, mjafton të ndizni radion dhe të dëgjoni Top Albania-n!
Vintage 15:44 16/01/2022
Më në fund gjenden përgjigjet e pyetjeve të Kësulkuqes!
Vintage 17:11 09/01/2022
Një këngë për Top Albania Radio, nga skafistët vlonjatë!
Vintage 18:30 02/01/2022
Edhe skafistët vlonjatë dëgjojnë vetëm Top Albania Radio!
Vintage 13:06 26/12/2021
Prandaj i duan të gjithë sepse nuk ka si kasetat e Top Albania Radio-s!
Vintage 16:25 19/12/2021
Mos guxo ta ndërrosh stacionin e radios…
Vintage 15:33 12/12/2021
Për nderin që ka burri duhet të dëgjoni vetëm…
Vintage 16:01 05/12/2021