Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
TAR Vintage sjell “Peçi Polic”, një video plot humor vetëm për ju, për t’ju larguar monotonisë!
Vintage • 13:49 27/06/2021
Një video e re si çdo të dielë nga Top Albania Radio Vintage, për t'ju larguar monotonisë së javës si dhe për të shijuar humorin e mirësjellur nga Saimir Kodra dhe Gent Pjetri. Shijojeni! Saimir Kodra Gent Pjetri
Ky episod kaq humoristik i TAR Vintage, i quajtur “Hajria”, është për të mos u humbur!
Vintage 09:32 19/09/2021
Prefekti i Tiranës, Qazimi, ju mëson se çfarë ndodh nëse nuk ndiqni “Top Albania Radio-n”!
Vintage 17:54 12/09/2021
Cila është kënga e Top Albania Radio-s?! Zbuloni më shumë duke parë videon e TAR Vintage!
Vintage 16:11 05/09/2021
Për të vazhduar historinë e javës së kaluar, TAR Vintage sjell “Sali Protopapa II”, që sigurisht dhe ky episod nuk duhet humbur kurrsesi!
Vintage 17:00 29/08/2021
TAR Vintage këtë herë sjell episodin humoristik “Sali Protopapa” që nuk duhet humbur kurrsesi!
Vintage 12:08 22/08/2021
Video më e re e TAR Vintage titullohet “Prenga në Tiranë”!
Vintage 13:16 15/08/2021
TAR Vintage ju mëson se si të përballeni me një police që po ju vendos gjobë…
Vintage 12:27 08/08/2021