Lifestyle

Tatuazhi që çoi në gjyq ish-çiftin

Një tatuazh nuk është ndonjë problem i madh. Mund ta bësh kur je në moshë madhore ose ndonjëherë edhe kur je adoleshent sepse “ashtu është faza”.

Ja që në ëells, një tatuazh i thjeshtë, “një kapës ënderrash” e ka dërguar babain e vajzë në fjalë në gjyq.

Casey Victory ishte 16-vjeçe kur babai i saj Brad, i dha leje të bënte një tatuazh. “Une kam vetë tatuazhe dhe do më dukej hipokrizi të mos ta lejoja atë të bënte një tatuazh” -u shpreh ai.

Kjo gjë nuk i pëlqeu aspak mamasë që e dërgoi Brad në gjyq për “dëmtim të trupit të vajzës së tyre”.
Çifti është i divorcuar dhe nuk kanq marrqdhqnie tq mirq me njëri-tjetrin por të arrish në këtë pikë duket pak e tepruar.

Në fund të fundit ajo çfarë bëri Brad është tërësisht ligjore dhe e rregullt” – keshtu u shpreh avokati i tij mbrojtës.

Nuk dihet si do të shkojë gjykimi ama çfarë është e sigurt, është që ky rast do të krijojë precedent sepse nuk kishte asnjë rast të ngjashëm me këtë të gjykuar më parë.