Taulant Balla sulmon Sali Berishën: “Ai ka shitur Kosovën”!
Ndryshe • 18:31 23/11/2022
I ftuar në “Ndryshe” ka qenë kreu i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste Taulant Balla. Ai është vënë para pyetjeve të Salsanos dhe Adit, ku nuk kanë munguar as momente pikante… Salsano Rapi Adi Pojana Taulant Balla Dj Vini
Telefonata Kurth: Roland Hysi nuk pranon të promovojë Islin dhe Ledian!
Ndryshe 19:30 30/11/2022
Neada Muçaj dhe Enxhi Nasufi zbulojnë ‘sekretet’ e Wake Up në “Ndryshe”.
Ndryshe 19:23 30/11/2022
Gjithcka pa nivel që nuk dinit për gocat e Wake Up-it!
Ndryshe 19:19 30/11/2022
Enxhi dhe Neada preferojnë Ori Nebijaj, por jo Bora Zemanin…
Ndryshe 19:18 30/11/2022
Çifti televiziv që bën seks cdo të dielë…
Ndryshe 19:15 30/11/2022
Burri i dhuron lodër seksi, gruaja shkund…Lajmet shkurt në Ndryshe!
Ndryshe 19:13 30/11/2022
Reklamë prezervativi? Meriton Mjekiqi bëhet imazh dhe paguhet me prezervativë…
Ndryshe 20:29 23/11/2022