Celebrities Health & Beauty

Të duash trupin tënd natyral nuk është turp, ja të famshmet që e thyen këtë tabu!

Qimet e trupit janë diçka tepër natyrale, madje kryejnë disa funksione të rëndësishme për ne. Për shembull, ka për qëllim t’ju mbrojë nga mjedisi dhe djersa, madje mund t’ju ndihmojë të rregulloni temperaturën e trupit tuaj. Prandaj, heqja e tij nuk duhet të jetë një rregull dhe as diçka që duhet bërë për higjienën, por është një zgjedhje individuale. Disa personazhe të famshëm kanë vendosur të kapërcejnë paragjykimin ndaj këtij fenomeni dhe kanë treguar se si duken trupat e tyre natyralë.

Bright Side sjell për ju disa fotografi të të famshmëve që vërtetojnë se të kesh qime në trup është krejtësisht normale dhe nuk ka asnjë arsye për t’i fshehur ato.

1. Lourdes Leon

2. Juliette Lewis

3. Lola Kirke

4.Britney Spears

5. Julia Roberts

6. Gaby Hoffmann

7. Barbra Streisand

8.Emily Ratajkowski

9. Gigi Hadid

10.Madonna