Celebrities Gossip Health & Beauty

Të famshmet që morën vëmendjen me unazat e veçanta e super të shtrenjta të fejesës!

Disa nga personazhet e njohur të showbiz-it, unazat e tyre të fejesës i kanë shumë unike nga diamantet më të bukur që janë sinonim i elegancës dhe glamurozes. Ndër vite fejesat e tyre kanë qenë në vëmendjen e mediave dhe padiskutim që i kanë kushtuar rëndësi shumë të madhe unazave.

Por a keni qenë ndonjëherë kurioz sa shpenzojnë të pasurit dhe të famshmit në një unazë martese? “Bright Side” ju prezanton me 10 prej unazave më të veçanta dhe më të shtrenjta që yjet tuaj të preferuar kanë patur shansin t’i vendosin në gishtin e tyre. Njihuni me to:

1. Unaza e Jennifer Aniston për 500,000 dollarë nga Justin Theroux

2. Unaza e Lady Gaga për 400,000 dollarë nga Christian Carino

3. Unaza e Hailey Bieber për 500 000 dollarë nga Justin Bieber

4. Unaza e Scarlett Johansson për 400,000 dollarë nga Colin Jost

5. Unaza e Ariana Grande për rreth 200,000 dollarë nga Dalton Gomez

6. Unaza e Emily Ratajkowski për 122,000 dollarë nga Sebastian Bear-McClard

7. Unaza e Kate Middleton për rreth 500,000 dollarë nga Princi William

8. Unaza e Blake Lively për 2 milionë dollarë nga Ryan Reynolds

9. Unaza e Angelina Jolie për 250,000 dollarë nga Brad Pitt

10. Unaza e Reese Witherspoon për 160,000-200,000 dollarë nga Jim Toth