Të flasësh me partnerin për marrëdhëniet intime është ende tabu…
Një orë me Frankën • 14:23 19/05/2021
Në temat e diskutimit në “Një orë me Frankën”, është diskutuar një çështje shumë delikate, e cila vazhdon të mbetet ende tabu, marrëdhëniet intime. Mosshprehja e asaj që ndjejmë dhe shtypja e ndjesive tona shkakton probleme edhe në marrëdhënien në çift. Franka shpjegon se seksi është një akt ku shkëmbehen energji, dëshira e brendshme është dëshira e shpirtit. Lironi mendjen, hapuni me partnerin/en! Pretendoje kënaqësinë po aq sa pala tjetër. Përdhunimet dhe ngacmimet seksuale vazhdojnë të zënë ende vend në media dhe në përditshmëri dhe mosdiskutimi i kësaj çështje duke u konsideruar si tabu dhe turp nuk ju jep lirinë e duhur njerëzve për të shprehur dëshirat e tyre. Franka Ikonomi Wizii Dj
Sa të fiksuar jemi pas rrjeteve sociale?
Një orë me Frankën 16:19 02/06/2021
Vera po vjen… Si ta pranojmë veten kështu siç jemi?
Një orë me Frankën 16:58 27/05/2021
Të flasësh me partnerin për marrëdhëniet intime është ende tabu…
Një orë me Frankën 14:23 19/05/2021
Tre hapat që na ndihmojnë t’i shpëtojmë të shkuarës…
Një orë me Frankën 14:31 13/05/2021
Si të mos e krahasojmë veten me të tjerët?
Një orë me Frankën 19:14 05/05/2021
Marrëdhëniet toksike- Këshilla djemve & bajzave – Gjykimet e “gabuara”
Një orë me Frankën 16:09 28/04/2021
Rizgjimi shpirtëror, a je afër?
Një orë me Frankën 17:42 20/04/2021