Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Aktualitet

Të hënën nuk kalohet më nga ish sheshi “Shqiponja”

Nga nesër bllokohet lëvizja në ish sheshin Shqiponja në Tiranë. Shkak janë bërë punimet për Lotin e 3-të të Unazës së Madhe. Autoriteti Rrugor Shqiptar deklaroi se është devijuar qarkullimi për mjetet hyrëse drejt kryeqytetit.

Kreu i ARRSH-së, Ergys Verdho, ka sqaruar edhe lëvizjen e devijuar të automjeteve që do të hyjnë dhe do të dalin nga Tirana.

Kështu makinat që vijnë nga jugu duhet të përdorin aksin Elbasan-Tiranë, ndërsa ato që vijnë nga Kavaja, rrugën e Ndroqit. Sa i përket autoambulancave, do të krijohet një rrugë aksesi e veçantë.

“Do të krijojmë një rrugë aksesi vetëm për to, në bashkëpunim me policinë. Drejtuesit që vijnë nga jugu të zgjedhin aksin Elbasan-Tiranë, kurse ata që vijnë nga Kavaja të zgjedhin Ndroqin. Sepse koha e pritjes te dogana do jetë më e lartë se gjithë rruga e tyre”, tha kreu i ARRSH.

Punimet te ish sheshi “Shqiponja do të zgjasin 3-4 muaj./TCH