Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Auto & Moto

Të moshuarit kanë makinën e tyre të preferuar…njihuni me të!

Njerëzit e moshuar kanë një preferencë të qartë kur bëhet fjalë për makinën e tyre. Kjo preferencë është veçanërisht e dukshme në një model të caktuar. Makina ideale për ta, duhet të ofrojë një pasqyrë të mirë të asaj që po ndodh në rrugë.

Kjo është arsyeja pse njerëzve të moshuar veçanërisht u pëlqen të ngasin një furgon ose SUV: çdo furgon i pestë i vogël blihet nga të moshuarit. Dhe madje çdo SUV i katërt i vogël. Kjo tregohet nga të dhënat për kontratat e lidhura të sigurimit nga portali i krahasimit “Verivox” .

Prandaj, shoferët më të vjetër ulen në një Mercedes B-Class: Më shumë se 40% e shoferëve të tyre janë tanimë në moshën e pensionit. Ndërkaq, Volkswageni gjerman po planifikon të sigurojë një furnizim të baterive dhe të zgjerojë infrastrukturën për karikimin e automjeteve elektrike në Evropë.

Njihuni me listën e 100 makinave më të shitura për të moshuarit: