Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Të rejat më të fundit nga “Merre me lëng show” pas një muaji pauze
Merre me Lëng Show • 15:16 24/04/2021
Rikthehen Aleksi, Nilsa dhe Anisa me "Merre m lëng show" pas një periudhe 1 mujore pauze. Ata tregojnë për aventurat e tyre gjatë periudhës që nuk kanë qenë në radio. Zbuloni videon e plotë për rubrikat e tyre plot humor. Aleks Seitaj Anisa Kushta Nilsa Hysi Saix DJ
Romina Ruda ‘qan hallet’ me Nilsën, Aleksin dhe Anisën
Merre me Lëng Show 14:09 21/05/2021
Alex Seitaj i kundërpërgjigjet Rezart Veleshnjës: “Homofob, e falenderoj se më rriti audiencën”
Merre me Lëng Show 16:58 07/05/2021
Rikthehet “Merre me lëng” që çdo gjë e kthen në humor
Merre me Lëng Show 21:28 30/04/2021
Të rejat më të fundit nga “Merre me lëng show” pas një muaji pauze
Merre me Lëng Show 15:16 24/04/2021
Pozititviteti i Ryfes infekton më në fund treshen e Merre me lëng…
Merre me Lëng Show 19:48 06/02/2021
Merre me lëng: Lagështira e Tiranës që hyn deri në palcë…
Merre me Lëng Show 15:23 30/01/2021
Nëse keni nevojë për muskuj barku dëgjoni batutat e “Merre me lëng”
Merre me Lëng Show 21:26 22/01/2021