Të rejat nga çiftet e showbiz-it, Andi Vrapi hedh ‘thumbin’: “Nuk e kuptoj si i rriten ndjekësit…”
Live From Tirana • 08:58 18/11/2023
Në emisionin “Live From Tirana” ishte i ftuar Andi Vrapi, që është edhe një ndër gazetarët më thumbues por edhe ndër të preferuarit e personazheve VIP. Kohët e fundit në rrjetet sociale ka pasur shumë lajme rreth çifteve dhe mardhënieve të njohura të showbiz-it shqiptar. Albana Ruçi Andi Vrapi Wizii Dj
Po ju tradhton partneri?! Ja si ta zbuloni tradhtinë sipas detektives Shkënda Lili!
Live From Tirana 14:30 01/12/2023
“Xhelozia i shtyn drejt tradhtisë”, ja çfarë zbulon detektive Shkënda Lili!
Live From Tirana 14:30 01/12/2023
“Burrat nuk e falin tradhtinë, por gratë…” Çfarë zbulon detektive Shkënda Lili?!
Live From Tirana 14:29 01/12/2023
Habit detektive Shkënda Lili: “Në dhjetor çiftet tradhtojnë më shumë…”
Live From Tirana 14:28 01/12/2023
Të jesh striptist në Shqipëri, Orjan Lika dhe Erko Bryan rrëfejnë vështirësitë dhe sfidat!
Live From Tirana 15:01 30/11/2023
Ekskluzive, menaxheri i Samanta Karavellës zbulon arsyen e largimit nga Festivali i Këngës!
Live From Tirana 12:11 29/11/2023
Graciano Tagani pjesë e “BBV3”?! Argjira Spanca reagon: “Zot na ruaj…”
Live From Tirana 12:08 29/11/2023