Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Të rinjtë tregojnë si është jetesa me prindërit pas të 18-ave! Pjesa 1
OTM X ALBANËN • 17:38 05/11/2020
A do e shtynin ditëlindjen shqiptarët?
OTM X ALBANËN 17:46 18/05/2021
Cila këngë e konkurrentëve të “Për’puthen” u pëlqen më shumë shqiptarëve?!
OTM X ALBANËN 16:51 18/05/2021
Çfarë mendojnë shqiptarët se i shtyjnë të rinjtë të largohen nga vendi?!
OTM X ALBANËN 16:38 10/05/2021
A janë larguar shqiptarët nga poezia?!
OTM X ALBANËN 21:17 19/03/2021
Si t’i shpjegojmë fëmijëve se si bëhen fëmijët?!
OTM X ALBANËN 17:25 16/03/2021
A dashurojnë shqiptarët pas të 40-ave?
OTM X ALBANËN 10:32 16/03/2021
Pse po zvogëlohen familjet shqiptare?!
OTM X ALBANËN 12:24 20/02/2021
Ja çfarë dinë të rinjtë rreth bulimisë dhe anoreksisë!
OTM X ALBANËN 19:00 12/02/2021
Si flirtojnë të rinjtë shqiptar?
OTM X ALBANËN 16:28 04/02/2021
Ja çfarë do bëjnë shqiptarët, kur të ketë mbaruar pandemia…
OTM X ALBANËN 22:33 12/01/2021
Sa e ndjekin në të vërtetë shqiptarët “Për’Puthen”?
OTM X ALBANËN 17:03 15/12/2020
Ja çfarë mendojnë qytetarët për “dhunën policore”
OTM X ALBANËN 20:43 11/12/2020
Çfarë bëjnë shqiptarët kur jua hanë hakun?!
OTM X ALBANËN 19:27 07/12/2020
Ja çfarë mendojnë vërtetë shqiptarët për këngët patriotike…
OTM X ALBANËN 12:43 02/12/2020
Sa paragjykues janë shqiptarët?!
OTM X ALBANËN 10:45 27/11/2020