Celebrities Gossip

Të tjerë anëtarë të familjes mbretërore përfshihen në skandalin e abuzimit seksual!

Princesha Beatrice dhe Sarah Ferguson mund të pyeten nga një nga avokatët e gjyqit më të frikshëm të Amerikës në rastin e sulmit seksual të Princit Andrew. Vajza e madhe dhe ish-gruaja e Dukës së Jorkut mund të merren në pyetje në kamera pasi gjyqtari Lewis Kaplan refuzoi të pushonte çështjen kundër tij nga Virginia Giuffre pas një seance dëgjimore në Nju Jork.

61-vjeçari ka mohuar me forcë pretendimet e zonjës Giuffre se ajo ishte detyruar të kryente marrëdhënie seksuale me të më shumë se dy dekada më parë. Zonja Giuffre, e cila atëherë ishte 17 vjeçe, pretendoi se një takim ndodhi në shtëpinë e Ghislaine Maxwell në Londër, e cila është ish-partnerja e mikut të Andrew, pedofilit miliarder Jeffrey Epstein.

Andrew i është kërkuar të sigurojë prova për të mbështetur pretendimet e tij se ai e çoi Beatrice në Pizza Express në Woking, në natën kur zonja Giuffre pretendon se kishte kishte kryer marrëdhënie seksuale me të. Beatrice dhe Sarah mund të pyeteshin për mbrëmjen dhe ditët që pasuan, u raportua. Princesha dhe dukesha mund të përballen me pyetje ndërsa festimet e Jubileut Platinum të Mbretëreshës mbahen në qershor.

Gjyqtari Kaplan kërkon që depozitimet të përfundojnë brenda korrikut dhe kërkon që çështja të jetë gati për gjykim deri më 28 korrik, ndonëse nuk pret të fillojë deri në shtator. Duke përshkruar arsyet e tij për refuzimin e mocionit për të pushuar çështjen civile kundër Andrew, gjykatësi tha se një marrëveshje midis Epstein dhe zonjës Giuffre nuk mund t’i sjellë atij përfitime.