Celebrities Gossip Showbiz

Telashet nuk kanë fund për Tristan Thompson!

Tristan Thompson nuk do të ketë mundësinë e tij për të hedhur poshtë pretendimet për atësinë e Maralee Nichols. Një padi paralele për atësinë e ngritur nga lojtari i “Sacramento Kings”, kundër Nichols u hodh poshtë nga një gjykatës i Teksasit. Në një deklaratë të re nga Nichols, ajo u shpreh se çështja që Tristan ngriti kundër saj u pushua në 15 dhjetor.

Padia për atësinë e Nichols kundër Thompson, e cila u ngrit në Los Angeles, është ende në pritje. Ajo po padit lojtarin e NBA për tarifat e lidhura me shtatzëninë dhe mbështetjen e fëmijëve. Nga ana tjetër Thompson ka kundërshtuar atësinë e fëmijës, i cili ka lindur më 1 dhjetor.

Heqja dorë e padisë së Tristan në Teksas do të thotë se çështja e atësisë ka të ngjarë të trajtohet në Los Angeles. Në përgjigjen e saj të mëparshme ndaj dosjes së Thompson në Teksas, Nichols tha:

Akuza e Tristan-it ndaj ligjit të Teksasit është e çuditshme, pasi ky fëmijë nuk do të banojë kurrë në Teksas për qëllime të përcaktimit të kujdestarisë. Tristan nuk jeton në Teksas, Maralee nuk jeton në Teksas dhe banon në Kaliforni, dhe fëmija do të lindë në Kaliforni. Kur të lindë, Kalifornia do të jetë ‘shteti i origjinës’ për çdo veprim të kujdestarisë; Teksasi nuk do të ketë juridiksion për kujdestarinë.

Thompson më parë mohoi të ketë pasur marrëdhënie seksuale me Nichols në Kaliforni, duke pretenduar se data e mundshme e ngjizjes për fëmijën mund të ketë qenë 13 Mars 2021, që përkon me ditëlindjen e tij. Ai gjithashtu pretendoi se mesazhet e dërguara në ‘Snapchat’ që Nichols përfshiu në dosjet gjyqësore dhe që pretendohej se ishin nga Thompson, mund të ishin të rreme. Ai citoi se mesazhet e tregojnë dërguesin si “TT”, jo emrin e tij të përdoruesit “@blkjesus00”.

Sportisti ka kërkuar testin e atësisë për të porsalindurin e Nichols.