“Tequila Quizz” nga Salsano dhe Paloma
Ndryshe • 19:38 28/04/2021
Në programin "Ndryshe" shpesh organizohen lojëra dhe pyetësorë logjikë për ta bërë episodin edhe më interesant. Ndiqni 'Tequila Quizz' për të ngritur humorin tuaj. Energji, të qeshura dhe shumë batuta, që nuk duhen humbur. Salsano Rrapi Paloma Dj Vini
Best of “Ndryshe” në Top Albania Radio!
Ndryshe 18:15 26/07/2022
Kur dashnorin e ke me recetë nga mjeku…!
Ndryshe 19:24 20/07/2022
Hapja e negociatave me BE, klauzolat që duhen plotësuar mbi jetën seksuale.
Ndryshe 19:13 20/07/2022
Salsano feston ditëlindjen me “belly dancers”!
Ndryshe 19:06 20/07/2022
A është bërë Beniada mendjemadhe? Ja si përgjigjet ajo!
Ndryshe 18:47 20/07/2022
Surpriza e Top Albania Radio-s për Salsano Rrapin!
Ndryshe 21:57 19/07/2022
Ja si të fitoni nga klikimet sipas shefave të Acromax!
Ndryshe 20:20 13/07/2022