Botë e Çuditshme

Tërheq me dhëmbë kamionin, burri hyn në librin e rekordeve Guinness!

Një burrë vendosi një rekord Guinness pasi tërhoqi një kamion të madh me dhëmbët e tij. Videoja tregon burrin nga Egjipti që tërheq më dhëmbë një kamion 15.700 kg. Ashraf Suliman vendosi rekordin e nivelit të lartë të Guinness për makinat më të rënda të transportit. Klipi ngjalli interesin dhe kuriozitetin e njerëzve dhe shumë donin të njihnin dentistin e burrit.