Celebrities Film & Tv Gossip

Tom Holland ka luftuar me ankthin për një kohë të gjatë dhe askush nuk e paska vënë re!

Ndëkohë që promovonte filmin e tij të ri, “Spider-Man: No Way Home”, aktori Tom Holland zbuloi një këshillë shumë të vlefshme që mori nga aktorja e njohur Elizabeth Olsen. Në një intervistë të re me “GQ”, ylli 25-vjeçar foli për paaftësinë e tij për të vendosur kufij në jetën e tij profesionale dhe se si aktorja 32-vjeçare, me të cilën ai punoi në disa filma të “Marvel”-it, e ndihmoi atë ta kapërcejë atë.

Ajo më dha një këshillë të mahnitshme: “Jo” është një fjali e plotë… “Jo” mjafton.

Holland thotë se ai zbatoi moton e re ndërsa ishte në turneun ndërkombëtar të shtypit për “Spider-Man: Homecoming” në 2017. Gjatë një konference për shtyp në Kinë, aktori filloi të ndihej i sëmurë dhe përfundoi me urgjencë pasi u largua nga skena.

Isha nën një presion të madh për të përfunduar punën e ditës. Ishte hera e parë që më thosha vërtet: “Jo, mbarova tani. Të kam dhënë gjithçka.

Ylli i “Spider-Man”, i cili aktualisht është në lidhje me aktoren bukuroshe Zendaya, foli gjithashtu se shpesh ndihej i frikësuar dhe nervoz kur fillonte një projekt të ri filmik dhe se duhej të dyshonte për besimin e tij në fillim të karrierës së tij.

Si fëmijë, shumë gjëra por edhe besimi im ishte vërtet i rremë. Por, me të vërtetë, brenda isha, “Oh, Zoti im, unë jam shumë i tmerruar”.

Fatmirësisht Holland ishte në gjendje të ndryshonte mënyrën e tij të të menduarit dhe t’i kthente nervat e tij në diçka pozitive.

Më është dhënë kjo këshillë si fëmijë që ishte vërtet e dobishme, e cila është: Nëse mendoni për ndjenjën aktuale fizike të të qenit nervoz, është e njëjta ndjenjë fizike si të jesh i emocionuar.