Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

Top 100 songs of 2020

Programi traditë i ditës së fundit të vitit rikthehet në vitin më të trishtë për muzikën dhe koncertet. Industria e paralizuar më shumë gjatë këtij viti sidoqoftë ja doli të sjellë hite të cilat i kemi lidhur me muajt e karantinës, testeve, humbjes së dashurisë dhe ri-fitimit të besimit. Një kombinim mes hiteve ndërkombëtare dhe atyre shqiptare, në një maratonë 7 orëshe në radio vijnë plot 100 këngë shoqëruar me urimet e personazheve më të dashur nga publiku dhe zërat e TAR që ju kanë shoqëruar përgjatë gjithë vitit.