Lancio Music

Top 5 hitet që ‘mbajnë kurorën’ në klasifikimin e Mbretërisë së Bashkuar!

“Lancio” është emisioni muzikor në Top Albania Radio, i cili nën moderimin e Albana Ruçi, ju shoqëron me këngët më të pëlqyera dhe të klikuara, si dhe me klasifikimet e hiteve muzikore shqiptare dhe ndërkombëtare. Për sa i përket së martës, në “Lancio” ju do të ndiqni 5 hitet muzikore që kryesojnë për këtë javë në Mbretërinë e Bashkuar.

5.Lizzo – About Damn Time

4.LF SYSTEM – Afraid To Feel

3.Cat Burns – go

2.Harry Styles – As It Was

1.Kate Bush – Running Up That Hill