Lancio Music

‘Top 5’ këngët e “The Top List” ndryshojnë për këtë javë!

The Top List është klasifikimi i 100 këngëve më të mira të artistëve tuaj të preferuar shqiptarë. E teksa në “Lancio” ju e dini tashmë që mund të ndiqni muzikën më të mirë, por edhe klasifikimet muzikore në Shqipëri dhe kudo në botë, të enjtet në “Lancio” i përkasin The Top List.

Këtë javë, mund të shohim disa ndryshime në këtë klasifikim të këngëve më të mira shqiptare. Për të zbuluar renditjen ndiqni klasifikimin e mëposhtëm dhe mos harroni të votoni për këngët dhe artistët tuaj të preferuar në “The Top List”!

5. “Melaqe” – FIFI X TUNA

4. “Narcos Albania” – LLUNI FT. LEDRI VULA

3. “Lamtumirë” – ALBAN SKËNDERAJ FT. AVAXUS

2. “A e din” – EGLIT DODA FT. XHENSILA

1.”Monaco” – LEDRI VULA