Lancio Music

Top 5 këngët më të votuara të kësaj jave në renditjen italiane!

Muzika është një art i mrekullueshëm që fal vetëm qetësi dhe paqe. E kur bëhet fjalë për muzikë të mirë, në Top Albania Radio përmendim “Lancio”, emisionin radiofonik që promovon muzikën ndërkombëtare dhe atë shqiptare. Nën moderimin e Albana Ruçi, ky emision ka për detyrë vetëm t’ju informojë rreth muzikës së mirë dhe t’ju argëtojë sa më shumë.

E teksa përmendim informimin ne po ju njohim me pesë këngët që qëndrojnë në krye të klasifikimit në Itali për këtë javë. Bëhet fjalë për pesë këngë shumë të suksesshme nga artistë të dashur dhe të pëlqyera në Itali. Më poshtë, ndiqni klasifikimin e këtyre pesë këngëve që qëndrojnë në krye të klasifikimit.

5.Elodie – Due

4.Lazza – CENERE 

3.Colapesce, Dimartino – Splash

2.Tiziano Ferro – Addio Mio Amore

1.Laura Pausini – Un buon inizio