Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Top Albania Radio dëgjohet deri në… Kush nuk do të miksojë si Dj-të e TAR?!
Vintage • 18:52 17/10/2021
Në këtë video të Top Albania Radio Vintage do të mësoni se sa shumë preferohet radio dhe çfarë 'lufte' ndodh për të gjetur valët e TAR. Një bisedë plot humor ndodh mes dy personazheve të Vintage. Kjo video është punuar me shumë kujdes nga Saimir Kodra dhe Gent Pjetri.
TAR Vintage plot humor ju zbulon një vend tjetër ku mund të kapin valët e Top Albania Radio-s!
Vintage 16:47 28/11/2021
Kasetat e Top Albania Radio-s kanë muzikën më të bukur! Këtë e thotë dhe Shega…
Vintage 18:11 21/11/2021
Muzikë rep apo metalare?! Kjo është dhe dilema e Sulos në Vintage… Zbuloni çfarë ndodh!
Vintage 16:18 14/11/2021
Top Albania Radio e gjithëanshme! Tashmë ‘pushton dhe stadiumin!
Vintage 17:43 07/11/2021
Çfarë e lidh Skënderbeun me Top Albania Radio-n?!
Vintage 15:37 31/10/2021
Çfarë i ka ndodhur Ramizit?! Çfarë do i prihet pa narkozë?!
Vintage 18:28 24/10/2021
Top Albania Radio dëgjohet deri në… Kush nuk do të miksojë si Dj-të e TAR?!
Vintage 18:52 17/10/2021