Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

Top Mix

Bëhuni gati për Party-n më shpërthyese ku nuk keni nevojë për biletë – vjen aty ku jeni, nga Johnny DJ. Mesdita e shndërrron Top Albania Radion në një club të vërtetë ku të ftuar janë të gjithë që arrijnë radion në valët e saj tokësore, digjitale apo online.

Me tendencat më të reja të rrymave elektronike dhe tracks-et që do të kthehen në kolonën zanore te diskotekave ky program do ju bëjnë të dëgjoni radion duke lëvizur gjymtyrët dhe hapur mëndjen.

E Hënë - e Shtunë, 13:00

Hosts & DJs

Top Albania Radio