Tragjedia në Himarë dhe qëndrimi i Qeverisë, Sonila Meço flet për TAR!
Live From Tirana • 12:24 10/08/2022
E ftuar nëpërmjet një lidhjeje telefonike për “Live From Tirana” ka qenë gazetarja e njohur Sonila Meço. Ajo ka diskutuar më shumë lidhur me tragjedinë e Himarës ku një skaf i mori jetën një vajze 7-vjeçare dhe qëndrimin e Qeverisë lidhur me këtë. Për më shumë Sonila na flet vetë… Albana Ruçi Stenaldo Mëhilli Sonila Meço Danko Dj
Nga parodia në këngë dashurie, La Fazani sjell projektin e tij të ri “Fluturoj”!
Live From Tirana 10:37 04/10/2022
Kosto e të jetuarit vetëm në Tiranë, Romina Ruda tregon për TAR!
Live From Tirana 10:35 04/10/2022
Xhonald Mamo na tregon si të zgjasim jetën e pajisjeve tona elektronike!
Live From Tirana 12:33 01/10/2022
Niko Komani zbulon anën tjetër të lajmeve të rreme që qarkullojnë në rrjet!
Live From Tirana 10:26 30/09/2022
Vesa Smolica rikthehet në muzikë pas një pauze të gjatë, ja si e përjeton ajo këtë periudhë!
Live From Tirana 10:25 30/09/2022
Opera “Cavalleria Rusticana” rikthehet në TKOB pas 34 vitesh, ja çfarë duhet të dimë!
Live From Tirana 10:21 30/09/2022
Ja disa nga përshtypjet e turistëve për atraksionet e njohura…
Live From Tirana 15:14 29/09/2022