Film & Tv

Traileri i “Yellowjackets” premton se gjërat do të përkeqësohen shumë në sezonin e dytë!

Gratë dhe vajzat e serialit hit të Showtime “Yellowjackets” janë rikthyer dhe ato po vazhdojnë të flirtojnë me errësirën në trailerin e Sezonit 2, të publikuar të enjten. Klipi rrëqethës fillon me furgonin me shenja, i luajtur si adoleshent nga Liv Hewson, duke treguar një përrallë pranë zjarrit për shkretinën, e njohur gjithashtu si pylli i pafalshëm në të cilin ekipi i futbollit e gjen veten ende të bllokuar pas rrëzimit të tmerrshëm të avionit nga sezoni i kaluar, duke e quajtur të bukur, të dhunshëm dhe të keqkuptuar.

Dhe priti dhe priti të miqësohej me këdo që mbërriti.

Jo vetëm që traileri u jep shikuesve një paraqitje të shkurtër të furgonit të rritur, të luajtur nga ylli i “Six Feet Under”, Lauren Ambrose, por gjithashtu konfirmon se Lottie (Courtney Eaton), deri tani shihej vetëm si adoleshentja e saj e çuditshme, i mbijetoi “Jellowjackets”. sprovë. Personazhi luhet si i rritur nga Simone Kessell. Në një moment të nxehtë mes homologëve të rritur të mbijetuar, dikush thotë: “Lottie mund të na ndihmojë”. Misty i Christina Ricci pyet me ethe: “Lottie që ishte angazhuar në një institucion mendor në Zvicër, Lottie?” Ajo përgjigjet: “Po!”.

I vendosur në një kopertinë të re magjepsëse të hitit të No Doubt “Just a Girl” nga askush tjetër përveç Florence + The Machine, traileri i “Yellowjackets” zbulon gjithashtu çështjet e rëndësishme dhe të vazhdueshme mendore të Taissa (Tawny Cypress), si dhe Shauna e rritur (Melanie Lynskey) i qetë duke zotëruar mënyrat e saj vrastare ndaj vajzës së saj. Nga fundi, pasi klani i adoleshentëve këndon me ngacmim, “Ne dëgjojmë shkretëtirën dhe ajo na dëgjon ne”, një fragment i shkurtër tregon Misty-n e vogël (Samantha Hanratty) dhe Vanin duke mbajtur mbi supe një trung me një person të lidhur me të.

Unë mendoj se do të bëhet shumë më keq këtu.