Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Trelo tregon se kush i vrau ndjenjat dhe planet mbi projektet e reja muzikore! Nga ku u frymëzua për “Assassina” dhe “Haram” e zbulon në TAR
Live From Tirana • 20:25 22/06/2021
Në "Live From Tirana", këngëtari Trelo ka zbuluar më shumë detaje se nga u frymëzua për "Assassina" dhe "Haram" dy këngët e tij dhe planet për projektet e reja muzikore. Trelo Ksenja Shoshaj Endri Kaçaçi Dj Danko
Arsimi në Shqipëri/Edmond Tupja: “Lindita Nikolla duhet të bëjë diçka për të rinjtë”!
Live From Tirana 18:08 19/10/2021
“Studentët nuk e vrasin mendjen për të mësuar dhe pedagogët lënë shumë për të dëshiruar…”
Live From Tirana 17:39 19/10/2021
“Bledi Mane i paragjykon shumë femrat”/ Erjola Doçi rrëfehet në lidhje me karrierën dhe jo vetëm…
Live From Tirana 15:44 18/10/2021
Çfarë të rejash do të sjellë Festivali i Artistëve të Rrugës këtë vit në vendin tonë?
Live From Tirana 15:30 16/10/2021
Ku u frymëzua Iris Canaj për të organizuar Festivalin e Artistëve të Rrugës në Shqipëri?
Live From Tirana 15:28 16/10/2021
Gjithçka që duhet të dini për dismorfinë e trupit jua shpjegon estetistja Arisa Sinanaj!
Live From Tirana 16:35 14/10/2021
Bullizmi ndaj Lianës, Sindi Mila: “Më bën përshtypje me Albi Nakon sepse ai vetë është gjykuar…”
Live From Tirana 16:30 14/10/2021