Celebrities Film & Tv Showbiz

Trevor Noah do të largohet nga emisioni traditë ‘Daily Show’ pas shtatë vitesh!

Trevor Noah, komediani i njohur po planifikon të largohet nga seriali kryesor i “Comedy Central” pas një periudhe shtatëvjeçare në të cilën ai e transformoi atë për një audiencë të re që preferon mediat sociale sesa rrjetet kabllore dhe transmetuese. Dy persona që kanë edhe burim të sigurtë thanë se Noah ia bëri të njohura publikut planet e tij gjatë xhirimeve të shfaqjes në Nju Jork të enjten mbrëma. Ishte e paqartë se kur do të jepte dorëheqjen apo nëse rrjeti kabllor Paramount Global kishte filluar të kërkonte një zëvendësues. Në një deklaratë të bërë së fundmi:

Ne i jemi mirënjohës Trevorit për partneritetin tonë të mrekullueshëm gjatë shtatë viteve të fundit. Pa një afat kohor për largimin e tij, ne po punojmë së bashku për hapat e ardhshëm. Ndërsa shikojmë përpara, ne jemi të emocionuar për kapitullin tjetër në historinë 25+ vjeçare të ‘The Daily Show’ pasi vazhdon të ripërcaktojë kulturën përmes komenteve të mprehta dhe gazmore sociale, duke ndihmuar audiencën të kuptojë botën përreth tyre.

Po, Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel dhe Stephen Colbert ende shfaqen gjatë mbrëmjeve rreth orës 23:30. Ata kanë më pak konkurrentë, duke e bërë më të lehtë parodizimin e lajmeve dhe kryerjen e imitimeve dhe marifeteve të personazheve të famshëm. Programet brenda natës së vonë të Warner Bros. Conan O’Brien dhe Samantha Bee janë anuluar nga drejtuesit e Discovery dhe asnjëra nuk është zëvendësuar. Tre programe të veçanta, të organizuara nga Stewart, Colbert dhe Chris Hardwick, ishin fillimisht të disponueshme në Comedy Central.

Rrjeti kabllor tani ka vetëm një kanal. “Desus & Mero” në Showtime sapo pushoi së prodhuari. James Corden ka thënë tashmë se do të largohet nga CBS “The Late Late Show” në fund të sezonit aktual dhe NBC nuk transmeton më shfaqje komedi në orën 1:30 të mëngjesit. pas ndarjes së tyre me Lilly Singh në 2021.

Ka një numër zëvendësuesish të Noah në formacionin e “Comedy Central”. Një grup i konsiderueshëm “korrespondentësh” fiktivë me të cilët punon prezantuesi përfshin njerëz si Desi Lydic, Roy Wood Jr., Ronny Chieng, Michael Kosta dhe Dulcé Sloan. Jordan Klepper, një bashkëpunëtor i rregullt i cili më parë drejtonte “The Opposition”, një shfaqje që pasoi “Daily”, ka fituar popullaritet në internet për segmentet në të cilat ai viziton konservatorët në mitingje dhe pyet për gjendjen e vendit. “Charlamagne Tha God” dhe “Comedy Central” gjithashtu kanë filluar të bashkëpunojnë në një prezantim javor që ndërthur humorin, komentin dhe lajmet.