Lifestyle Roze

Trinjakët po luanin tek dhoma e gjumit, ja çfarë ndodh kur rrëzohet komodina…(Video)

Në një shtëpi në SHBA ndodh e papritura. Trinjakët 2-vjeçar po luanin në dhomën e tyre, 2 prej të cilëve ishin drejtuar nga komodina ndërkohë që ndodheshin vetëm.

Pas disa momentesh komodina bie dhe zë poshtë fëmijët ndërkohë që vëllai i tretë shkon menjëherë t’i shpëtojë. Fatmirësisht të vegjlit arritën që të shpëtonin pas asnjë dëmtim megjithëse u trembën shumë.

Filmimet që u bënë menjëherë virale u publikuan nga nëna e fëmijëve e cila zbuloi se kur pa videon u traumatizua.