Urimi i Genta Popës për Vitin e Ri 2023 me fjalët më të veçanta për TAR!
Last Night of the Year • 16:06 31/12/2022
Programi traditë i ditës së fundit të vitit rikthehet edhe këtë herë dhe ndoshta ky është një nga momentet më të shumëpritura për të gjithë ju. E si mund të mbyllet ndryshe ky vit, përveçse nën tingujt e muzikës më të mirë të 2022. Por jo vetëm, gjatë Maratonës personazhet që janë pjesë e familjes së madhe të TAR janë ftuar për të bërë urimet e tyre speciale dhe pse jo për të na thënë plot ekskluzive... Në urimin e saj për TAR, gazetarja Genta Popa nuk mund të mos tregonte dhe dashurinë e madhe për radion.
2023 me të mirat e të këqijat e veta/Nata e fundit e vitit sjell në vëmendje ngjarjet më kulminante!
Last Night of the Year 00:04 01/01/2024
Dita e fundit e 2022 kthen sytë nga të gjitha ngjarjet më kulminante të vitit!
Last Night of the Year 21:09 31/12/2022
Urimi i Genta Popës për Vitin e Ri 2023 me fjalët më të veçanta për TAR!
Last Night of the Year 16:06 31/12/2022
Shijojeni natën e fundit të vitit nën shoqërinë e “Last Night”!
Last Night of the Year 22:37 31/12/2021
Ngjarjet që shënuan 2020, ngjarjet që ndikuan më shumë, që ndryshuan popuj e rrjedhën e jetës tonë
Last Night of the Year, Video Podcasts 16:45 05/01/2021