Celebrities

Urimi për Vitin e Ri nga Stresi për të gjithë shqiptarët!

Sot në “Maratonën e 100 Këngëve më të mira të Vitit” ishte i ftuar nëpërmjet një lidhjeje telefonike këngëtari i njohur Stresi. Për vitin 2022, Stresi vjen me një urim për të gjithë shqiptarët kudo ku ndodhen:

It’s your bad boy for life. Ju uroj Gëzuar Vitin e Ri të gjithë shqiptarëve kudo që janë, anembanë botës. Qofshit të lumtur përgjithmonë, shëndet, paqe dhe lumturi në jetët tuaja.