Celebrities Gossip Showbiz

Valbona nxehet keq me Armaldon, por pse?!

Big Brother Albania Vip është një show televiziv që zhvillohet tërësisht brenda kufijve të një shtëpie, krijuar posaërisht për personat e famshëm që bëhen pjesë të këtij programi, duke u cilësuar me titullin banorë. Në thelb është një garë midis tyre, qëllimi i së cilës është të jetë një fitues. Të paktën një banor eleminohet çdo javë me anë të një procesi votimi, ku vendimin e merr publiku ose në rastet kur prish rregullat e lojës.

Momentalisht ai është spektakli më i ndjekur në Shqipëri, ku banorët kanë transmetuar shumë emocione të forta teksa rrëfejnë historitë e tyre apo edhe gjatë përditshmërisë, konflikteve dhe raporteve me njëri-tjetrin. Me anë të situatave të ndryshme, banorët janë kthyer në protagonistët e përditshmërisë sonë.

Ditën e djeshme, banorët iu nënshtruan një loje të quajtur sfida e rezistencës, e cila nxorri në pah shumë karaktere. Armaldo guxoi për hir të lojës dhe ai urinoji në një kovë  për të mos hequr dorë nga butoni. Kaq mjaftoi që Valbona t’i kthehej keq atij.

Po të më konsideroje si motër, të më thoje Valbona ik atje. Mua mos me trego tradicionale, domethënë që ti je jashtë mode. Unë jam grua me g të madhe.