“Vdekja e Enver Hoxhës”, shumë romane në një vepër që vjen me një thirrje për të reflektuar!
Sot Nuk Është e Hënë • 18:56 21/06/2022
Nëse nisemi nga titulli i kësaj vepre, mund të mendojmë se autori Pëllumb Kulla e sjell si një provokim. Ai nuk do të provokojë. Nuk donte ta bënte këtë as kur libri u prezantua në librari, në muajin tetor të 2013, që përkonte me 100- vjetorin e lindjes së diktatorit Enver Hoxha. Pëllumb Kulla nuk e dëshironte të provokonte as me titullin “Vdekja e Enver Hoxhës”. Koloreto Cukali Dj Wizii
“Vdekja e Enver Hoxhës”, shumë romane në një vepër që vjen me një thirrje për të reflektuar!
Sot Nuk Është e Hënë 18:56 21/06/2022
Çfarë ndodh pas moshës 60-vjeçare?!
Sot Nuk Është e Hënë 18:55 21/06/2022
Ky është vendi ku një burrë lejohet të vjedhë gruan e një burri tjetër…
Sot Nuk Është e Hënë 18:53 21/06/2022
Zbuloni 7 arsyet pse bota duhet të trembet nga vizita e Kryeministrit Rama në Kiev!
Sot Nuk Është e Hënë 18:51 21/06/2022
“Dashuria është një monedhë që nuk ta blen njeri!”
Sot Nuk Është e Hënë 18:48 21/06/2022
“Dy burra ka Shqipëria, kryeministrin dhe Spiropalin…”
Sot Nuk Është e Hënë 18:47 21/06/2022
Baballarët që nuk sjellin para në shtëpi e humbin funksionin e tyre…
Sot Nuk Është e Hënë 18:46 21/06/2022