Celebrities Fashion Magazine

Vëmendja e të gjithëve shkon tek veshjet e yjeve kur parakalojnë në tapetin e kuq!

Veshjet e të famshmeve gjithmonë marrin një vëmendje më të shtauar kur vjen puna për të parakaluar në tapetin e kuq. E gjithë java që ne lamë pas ka qenë e mbushur plot e për plot me evente ku mund të përmendim ‘LACMA’, ‘Love Parade’ të dyja evente të mundësuara dhe të sponsorizuara nga  vetë marka e njohut ‘Gucci’ por edhe shumë evente të tjera.

Të gjithë atristët dhe artistet qoftë nga bota e muzikës, modës, aktrimit dukeshin të etur për të shkëlqyer dhe për të marrë vëmendjen e të gjithë të ftuarve dhe të pranishmëve. Veshjet e tyre kryesisht ishin të kombinuara sigurisht edhe me look-un por që në thelb ishin teminat, puplat, printet e ndryshme apo edhe zinxhirët e shumtë prej argjendi. Të shumtë ishin yjet që dominuan me përzgjedhjet e tyre. Në të tilla evente përveç kauzës së rëndësishme edhe rolin më të rëndësishëm e kanë edhe vetë artistët dhe të ftuarit e nderit për ato mbrëmje të caktuara.

1. Gal Gadot
2. Gwyneth Paltrow
3. Naomi Cambell
4. Jodie Turner-Smith
5. Cynthia Erivo
6. Indira Scott
7. Milena Smit
8. Kristen Stewart
9. Ella Hunt
10. Ciara