Vepra “Elektroshok”, përballja e artistit me regjimin totalitar, tani tek publiku!
Live From Tirana • 10:45 05/10/2022
Të ftuar në studion e “Live From Tirana” kanë qenë Aleksandër Mitrollari dhe Tobias Xhaxhiu. Ata kanë dikutuar më shumë mbi shfaqjen e Teatrit Eksperimental, “Elektroshok”. Ja se për çfarë flet vepra dhe çfarë na zbulojnë ata… Stenaldo Mëhilli Aleksandër Mitrollari Tobias Xhaxhiu Wizii Dj
Fiona Dinollari për TAR/Sa të interesuar janë të rinjtë për integrimin në Bashkimin Europian?!
Live From Tirana 08:50 01/02/2023
Stomatologia Arisa Bidaj: “Ja sa tregon buzëqeshja për personalitetin tonë…”
Live From Tirana 09:00 31/01/2023
Disa fakte që mund të mos i keni ditur më parë mbi Madonna-n!
Live From Tirana 08:59 31/01/2023
Si kanë ndryshuar shifrat e ndjekësve në Instagram të banorëve të “Big Brother VIP” për këtë javë!
Live From Tirana 08:57 28/01/2023
Ekskluzivisht për TAR Klint Çollaku tregon më shumë për këngën e tij të re “Shihemi n’kujtime”!
Live From Tirana 15:07 27/01/2023
Alandy dhe Young Zerka na zbulojnë çelësin e suksesit të tyre!
Live From Tirana 15:16 26/01/2023
“Luiz Ejlli fiton kandidaturën për deputet”, Elton Tozaj komenton banorët e “Big Brother VIP”!
Live From Tirana 09:27 26/01/2023