Veriori “hiqet” si himariot!
Ndryshe • 20:07 27/09/2023
Emisioni më i dashur për ju "Ndryshe" vjen çdo të martë ndryshe. Me shumë të reja, lajme dhe batuta pafund. Politika dhe aktualiteti, të para ndryshe dhe jo vetëm... Adi Pojana Salsano Rapi Anxhela Baxhija Visjan Ukcenaj Dj Vini
Ina Kollçaku: “Vajzat e DWTS më kishin frikë”!
Ndryshe 19:55 29/11/2023
Ina Kollçaku: “Me Juliana Nurën nuk do bëja kurrë shoqëri”!
Ndryshe 19:50 29/11/2023
“Humba respektin për jurinë”, Ina flet pa dorashka!
Ndryshe 19:47 29/11/2023
“Nuk bëra treshe me Ilirin dhe Token”, Ina zbulon “pishmanin” pas DWTS!
Ndryshe 19:45 29/11/2023
Ronela Hajati pranon të performojë në Alaskë për 50 mijë €!
Ndryshe 19:43 29/11/2023
Patriot vetëm për festa apo gjithmonë?
Ndryshe 19:40 29/11/2023
Nga telefonata kurth me Ronela Hajatin deri tek intervista me Ina Kollçakun – Ndryshe 28/11/2023
Ndryshe 17:44 29/11/2023