Health & Beauty Lifestyle

Veshjet ekstravagante në shfaqjen ‘Miss Grand International 2021’!

‘Miss Grand International’ u mbajt më 30 nëntor 2021 dhe i la të gjithë të mahnitur nga ngjyrat verbuese të veshjeve. Megjithatë, mes këtyre kostumeve të bukura, ne vumë re edhe disa veshje të çuditshme, ekstravagante që garueset kishin veshur për të përfaqësuar vendet e tyre. Ne ju prezantojmë me veshjet më të mahnitshme dhe të çuditshme në shfaqjen ‘Miss Grand International 2021’.

1. Miss Grand Ecuador
2. Miss Grand Curaçao
3. Miss Grand Costa Rica
4. Miss Grand Cambodia
5. Miss Grand Spanja
6. Miss Grand Peru
7. Miss Grand Laos
8. Miss Grand Mexico
9. Miss Grand El Salvador
10. Miss Grand Haiti
11. Miss Grand Honduras
12. Miss Grand Hong Kong
13. Miss Grand Kanada
14. Miss Grand Bolivia
15. Miss Grand Filipine
16. Miss Grand Malajzia
17. Miss Grand Guatemala