Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Vetëm duke luajtur ‘Counter-Strike’ bëjmë një jetë më të mirë se mesatarja në Shqipëri?!
Ta Thote Jonka • 12:46 26/05/2021
Holger Cara nga Blink Team, skuadra e vetmja përfaqësuese e Shqipërisë në lojërat online që organizohen, siç është ‘Counter-Strike’, i ftuar në “Ta Thotë Jonka” ka treguar për eksperiencën e tij si profesionist në këtë fushë. Cara u shpreh se në Shqipëri nuk ka federata të mirëfillta për t’i trajtuar ata si të tillë dhe madje ai zbuloi dhe një incident që ka ndodhur gjatë një kampionati lojërash, ku i ikën dritat. Megjithatë, dukeqënëse skuadra e tyre renditet në “Top 60” e skuadrave më të mira, Holgeri u shpreh se gjenerojnë mjaft të ardhura për të jetuar më mirë se mesatarja e jetesës në Shqipëri, vetëm duke zhvilluar lojëra ‘online’. Ermir Jonka Holger Cara Wizii Dj
Në episodin e fundit të “Ta Thotë Jonka”: A do të arrijnë robotët të zëvëndësojnë njerëzit në një të ardhme?
Ta Thote Jonka 15:20 27/07/2021
Sipërmarrësi Eduart Istrefi: “Sektori i bujqësisë dhe blegtorisë cdo ditë e më shumë në zhvillim!”
Ta Thote Jonka 14:59 27/07/2021
Jonka na prezanton me të ardhmen e “Apple”! Gjithashtu, Jonka tregoi dhe rreth risive që pritet të sjellë kjo kompani.
Ta Thote Jonka 14:46 20/07/2021
Shifra surprizuese, Jonka tregon nivelin e përfshirjes së vajzave në sektorët e teknologjisë!
Ta Thote Jonka 18:47 13/07/2021
Konsulentja e sigurisë kibernetike, Arsela Istrefi, jep këshilla për navigimin në internet!
Ta Thote Jonka 18:45 13/07/2021
Kontrolli nga robotët, ndryshimet teknologjike që po ndodhin në botë dhe që së shpejti do të mbërrijnë në vendin tonë!
Ta Thote Jonka 18:13 06/07/2021
Jonka flet për çipat, zbuloni a po na i vendosin ato nën lëkurë pa e kuptuar!
Ta Thote Jonka 16:15 29/06/2021
Mbetjet elektronike, çfarë dëmesh po i sjellin kompanitë e smartphone-ave mjedisit për qëllime personale përfitimi?
Ta Thote Jonka 15:31 22/06/2021
Stilisti Niko Komani: “Në Shqipëri janë bërë të gjithë bloger, vetëm Oriola Marashi mund të konsiderohet modele Instagrami!”
Ta Thote Jonka 18:40 15/06/2021
Çfarë të mirash do të sjellë “udhëtimi hapësinor”?
Ta Thote Jonka 16:42 08/06/2021
Kur do të vijë dita për makinat autonome?
Ta Thote Jonka 17:13 01/06/2021
Inxhinieri i teknologjisë, Arbenit Kryeziu: “Nuk është shumë larg globalizimi i makinave autonome”
Ta Thote Jonka 17:10 01/06/2021
Vetëm duke luajtur ‘Counter-Strike’ bëjmë një jetë më të mirë se mesatarja në Shqipëri?!
Ta Thote Jonka 12:46 26/05/2021
Jurlind Budurushi: “Ekziston mundësia që të na përgjojnë edhe nga laptopët e thjeshtë”
Ta Thote Jonka 14:48 18/05/2021
A do të kemi rrjet 5G në Shqipëri dhe nëse po si pritet të funksionojë?
Ta Thote Jonka 14:59 11/05/2021
Eksperti i teknologjisë, Besmir Semanaj: “Besoj se brenda dy vitesh në Shqipëri do të ketë valë 5G”
Editori Sugjeron, Slider-Homepage, Ta Thote Jonka 21:43 10/05/2021
Çfarë është kriptomonedha?
Ta Thote Jonka 19:12 04/05/2021