Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Video më e re dhe plot humor e TAR Vintage, këtë herë mban titullin “Plaku”!
Vintage • 12:29 11/07/2021
Një frymë e re, një video ndryshe, por sigurisht me nota humori vjen edhe këtë të dielë për të gjithë ju të dashuruar pas #radiomania! "Plaku" është thjesht pjesa e parë e një projekti të punuar me shumë përkushtim dhe dashuri nga Bendi Mani, Bojken Lako dhe Fabian Asllani. Bendi Mani Bojken Lako Fabian Asllani
Top Albania Radio dëgjohet deri në… Kush nuk do të miksojë si Dj-të e TAR?!
Vintage 18:52 17/10/2021
Çfarë ndodh në të vërtetë brenda ushtrisë së TAR?! Si funksionojnë gjërat?!
Vintage 16:19 10/10/2021
“Top Albania Radio” ka ushtri?! Zbuloni se çfarë ndodh aty!
Vintage 16:14 03/10/2021
Cili është sekreti i fshehur pas Radio-s së gjetur?! Zbulojeni në “Qypi”!
Vintage 14:38 26/09/2021
Ky episod kaq humoristik i TAR Vintage, i quajtur “Hajria”, është për të mos u humbur!
Vintage 09:32 19/09/2021
Prefekti i Tiranës, Qazimi, ju mëson se çfarë ndodh nëse nuk ndiqni “Top Albania Radio-n”!
Vintage 17:54 12/09/2021
Cila është kënga e Top Albania Radio-s?! Zbuloni më shumë duke parë videon e TAR Vintage!
Vintage 16:11 05/09/2021