Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Video më e re e TAR Vintage titullohet “Prenga në Tiranë”!
Vintage • 13:16 15/08/2021
Një fragment tjetër vjen për ju nga Top Albania Radio Vintage, ku ditës së dielë i shtohen shumë nota humori. Kjo video do të preferohet shumë nga nostaligjikët e #radiomania-s, si çdo projekt tjetër i sjellë nga TAR Vintage. Këtë herë dyshes sonë të preferuar, Saimirit dhe Gentiti i është shtuar dhe e talentuara Gerta Heta, e cila i ka dhënë ngjyra ndryshe. Gerta Heta Saimir Kodra Genti Pjetri
Top Albania Radio dëgjohet deri në… Kush nuk do të miksojë si Dj-të e TAR?!
Vintage 18:52 17/10/2021
Çfarë ndodh në të vërtetë brenda ushtrisë së TAR?! Si funksionojnë gjërat?!
Vintage 16:19 10/10/2021
“Top Albania Radio” ka ushtri?! Zbuloni se çfarë ndodh aty!
Vintage 16:14 03/10/2021
Cili është sekreti i fshehur pas Radio-s së gjetur?! Zbulojeni në “Qypi”!
Vintage 14:38 26/09/2021
Ky episod kaq humoristik i TAR Vintage, i quajtur “Hajria”, është për të mos u humbur!
Vintage 09:32 19/09/2021
Prefekti i Tiranës, Qazimi, ju mëson se çfarë ndodh nëse nuk ndiqni “Top Albania Radio-n”!
Vintage 17:54 12/09/2021
Cila është kënga e Top Albania Radio-s?! Zbuloni më shumë duke parë videon e TAR Vintage!
Vintage 16:11 05/09/2021