Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

Vin Veli

Vin Veli është Dj dhe autor këngësh i njohur. I diplomuar në Universitetin e Arteve të bukura, emri i tij shpejt u kthye në më të kërkuarit në klubet e kryeqytetit dhe jugut. Eksperienca e tij e parë radiofonike ka qënë kur ishte vetëm 15-vjeç në Planet Radio – një radio lokale e kryeqytetit.

Vin Veli, emri i vërtetë i të cilit është Artvin Veli filloi më pas të prodhonte muzikë elektronike me remixe dhe mash-up-e – duke u shndërruar në një fenomen i rrjeteve sociale, dhe duke patur hite si “Tonight” ft. Lorè e cila qëndroi për javë të tëra në krye të klasifikimit më të rëndësishëm shqiptar – The Top List by Top Awards.

Follow Vin