Visjan Ukcenaj, audition Tapes “Ndryshe” – Part 1
Ndryshe • 18:23 23/09/2023
Politika dhe aktualiteti, të para ndryshe… Shkundja sarkastike e realitetit politik dhe social që jetojmë vjen në emisionin “Ndryshe” çdo të martë në orën 18:00 në valët e Top Albania Radios. Adi Pojana, Salsano Rrapi, Anxhela Baxhija dhe Dj Vini sjellin këtë sezon një risi në program. Atyre do t’iu bashkohet në moderimin e “Ndryshe” dhe aktori i njohur i humorit Visjan Ukcenaj. Por si ka shkuar audicioni për të mund të ndiqni video-n...
Lori Bala: “Në DWTS më të rëndësishwm janë balerinët”!
Ndryshe 00:03 07/12/2023
Lori Bala zbulon anëtarin më jo profesionist të jurisë së DWTS!
Ndryshe 00:01 07/12/2023
Lori Bala: “Vjet VIP-at kanë qenë më të mirë”!
Ndryshe 00:01 07/12/2023
Lori Bala për ‘yjet’: “Nëse ndihen të cënuar, është problemi i tyre”!
Ndryshe 18:15 06/12/2023
Mateus Frroku-Salsanos: “Je aktor i dobët”!
Ndryshe 18:13 06/12/2023
Fjolla përgjigjet nga “telefoni” i Ledrit!- Telefonata Kurth!
Ndryshe 18:11 06/12/2023
Salsano Rrapi: “Jam metroseksual”!
Ndryshe 18:08 06/12/2023