Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Vserlo i zbulon të gjitha/ Nga albumi më i ri e deri tek përjetimet e tij!
Lancio • 12:18 02/10/2021
I ftuar në studion e "Lancio", Veserlo, një nga artistët më të rinj premtues shqiptar, ka treguar detajet mbi albumin e tij të ardhshëm dhe ka zbuluar më shumë mbi çdo këngë dhe mesazhin që përcjellin. Albana Ruçi Vserlo Wizii Dj
Sardi Strugaj flet në lidhje me problemet që hasin me këngët e tyre artistët e mëdhenj!
Lancio 16:27 30/11/2021
I ftuar në “Lancio”, Sardi Strugaj zbulon detaje të reja rreth këngë së tij “Sytë” dhe jo vetëm…
Lancio 16:26 30/11/2021
Sardi Strugaj na zbulon disa të pathëna lidhur me projektet e tij dhe jo vetëm…
Lancio 16:25 30/11/2021
Nga “Malli” tek hapat e tij të ardhshëm, çfarë ka planifikuar Gesko?!
Lancio 15:58 16/11/2021
Nga bashkëpunimi me Zerka-n, deri te këshilla për Palomën, Alandy zbulon gjithçka për TAR!
Lancio 17:37 09/11/2021
Nga kënga e tij e re e deri tek projektet e tij të ardhshme, Killua rrëfen gjithçka!
Lancio 17:55 02/11/2021
Jonisa dhe Arnon tregojnë çdo gjë rreth projektit të tyre “I Got You” dhe planeve për të ardhmen!
Lancio 18:51 28/10/2021