Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Tech

WhatsApp së shpejti me një risi ndryshe për të gjithë përdoruesit!

Një nga aplikacionet më të përdorura në botë, WhatsApp, do të vijë me një risi së shpejti për modelet iOS dhe Android. Kjo është një veçori e re që do t’i lejojë përdoruesit të raportojnë mesazhe të caktuara në këtë platformë në vend të bisedave të tëra. Do të jetë një shtesë e opsionit ekzistues të hyrjes që lejon përdoruesit e WhatsApp të regjistrojnë individë dhe biznese bazuar në të gjithë bisedën.

WhatsApp aktualisht është ende duke e testuar këtë veçori të re për të gjitha pajisjet Android dhe iOS. Qëllimi i kësaj risie është pasi mesazhet me qëllim të keq, ofendues dhe spam janë të zakonshme në WhatsApp pavarësisht faktit se për prej pak kohësh tani ka pasur një mundësi për të raportuar personat që dërgojnë mesazhe të tilla.

Deri më tani, nuk ka ende detaje zyrtare në lidhje me veçorinë e re, por mendohet se procesi i ri i mesazheve hyrëse do të jetë i ndryshëm nga ai ekzistues në të cilin pesë mesazhet e fundit dërgohen në WhatsApp pasi përdoruesi të regjistrohet në një përdorues ose biznes tjetër. Ky opsion tani është pranë opsioneve ekzistuese Star, Reply, Forward, Copy dhe Delete.

Rikujtojmë se, një lajm që thoshte se kompania Facebook mund të “spiunonte fshehurazi” mesazhet e përdoruesve të WhatsApp ka qarkulluar së fundmi në mediat sociale. Sipas portaleve të huaja, gjiganti i teknologjisë, i cili ka në pronësi platformën WhatsApp, analizon mesazhet, fotot dhe videot që janë cilësuar si të papërshtatshme nga përdoruesit.